Кая Гербер и вдъхновението зад новата ѝ капсулна колекция за Jimmy Choo

Супермоделът отново влиза в ролята на дизайнер, този път за Jimmy Choo.

Димитър Андонов 05 февруари 2020

Въпреки че е само на 18, Кая Гербер завладя модната индустрия за части от секундата. Тя позира за световни рекламни кампании, закрива ревютата на едни от най-големите дизайнерски брандове, появява се на кориците на всички модни списания, а наскоро отново влезе в ролята на дизайнер. GRAZIA сподели, че Гербер е лицето от пролетно-лятната кампания на Jimmy Choo, но успоредно със задълженията си на такова, тя ще влезе и в ролята на дизайнер. Дъщерята на Синди Крауфорд е човекът, който вдъхновява новата капсулна колекция на бранда – Jimmy Choo and Kaia.

„Кая е модерният супермодел", казва Сандра Чой, креативният директор на компанията, „Тя представя духа на типичната Jimmy Choo муза в новата ера. Извън котешката пътека Кая има личен стил, който е синоним на безпогрешен шик." След като подписва първия си договор с бранда преди три сезона, Кая не спира да носи Cruz ботушите на бранда във всеки един момент от свободното си време. От черните обувки с котешки токчета и каишки от змийска кожа със заострени върхове до ботушите, цялата линия е реално олицетворение на личния стил на Гербер. В крайна сметка тя не крие, че е била изключително щастлива от възможността да проектира елементите от линията.

Кая Гербер и вдъхновението зад новата ѝ капсулна колекция за Jimmy Choo

„Скочих във възможността да работя със Сандра върху тази капсулна колекция с обувки. Беше изключителна чест да бъда част от този креативен процес и съм много щастлива от крайния резултат", споделя Кая. Най-важното нещо, което е важно да бъде споменато тук, е благотворителният компонент. Брандът ще дари 15 процента от всички продажби на St. Jude Children’s Research Hospital - институция, която се бори с рака и другите заболявания при децата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA