Хилари Дъф споделя как се е научила да обича тялото си

Актрисата вече не се притеснява да покаже тялото си и да говори за него.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Хилари Дъф е вече майка на три деца, изглежда страхотно и с право може да изкрещи на света, че се гордее с визията си.

Хилари се бори с хранително разстройство години наред и това оказва влияние на начина, по който изглежда. След първото раждане тя дори има проблем с килограмите и не може да влезе във форма доста време. След като се фокусира върху психическото си здраве обаче, тя успява да се вземе в ръце и да постигне форма, за каквато винаги е мечтала. "Беше цяла съвкупност от неща - от това да се успокоя и да осъзная, че съм силна, талантлива и умна. Все неща на психическа основа", казва Дъф, която винаги е държала да бъде истинска.

Днес тя разкрива пред E!News как е постигнала този мир със себе си. "Когато всички в моето семейство са щастливи, тогава се чувствам най-уверена. И, да бъда честна, когато работя. Аз обичам работата си. Обичам това, което правя и това ми дава голяма увереност в работата ми, но също така и когато цялото ми семейство се чувства добре, това ме кара и аз да се чувствам страхотно. Усещаш силите на Супержена, когато всички сме имали страхотен ден."

Актрисата от ''How I Met Your Father'' успява да съчетава успешна кариера с това да бъде майка и съпруга. Тя има две момичета - Банкс Вайълет, на 4 г. и Мей Джеймс, на 2 г. от музиканта Матю Кома, както и 11-годишен син Лука Круз Комри, от бившия й мъж Майк Комри.

Тя споделя, че постигането на този баланс между домашен уют и професионалните й ангажименти изисква "много работа" и именно здравословния начин на живот и фитнеса са й помогнали да успява да поддържа успешна. "Трябва да го направите приоритет за себе си и вашето здраве. Трябваше да променя начина си на мислене и да не мисля "Това е за моето тяло. Това е, за да изглеждам добре." Трябваше да започна да си казвам: "Не, това е за мен, за да бъда добре за семейството си." Не става въпрос само за това, което е отвън, а за това, което се случва с мозъка ви."

Тя започва хранителен режим и редовни тренировки както с Трейси Андерсън, така и с Доминик Лидер. Именно той я подготвя и за корицата на Women's Health, за която позира чисто гола. Тя споделя, че тренира четири дни в седмицата, като се фокусира върху силата и стабилността. Тренировката й включва  много клекове и набирания на един крак с тежести, HIIT упражнения и разтягане, търкаляне и масаж, които помагали на тялото да се възстанови. "Движа се по различен начин. Държа се по различен начин. Храня се много по-добре от преди", казва актрисата за рутината си и споделя, че коренно е променила начина си на хранене.



"Обичам да пека зеленчуци като тиква и броколи. Приготвям пилешки бутчета, такос с брашно от маниока, салати от рукола с всякакви плодове или зеленчуци, които имам в хладилника, и израелска киноа. Оценявам здравето си, занимавам се с дейности, които ме карат да се чувствам удовлетворена, вместо да подобрявам само външната част на тялото си. Прекарвам време с хора, които ме карат да се чувствам добре и споделят сходни възгледи за здравето и позитивното отношение към тялото, както и за достатъчно сън и баланс в храненето ми."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA