Освежете гардероба с няколко ефектни трика

Самоя няколко елемента могат да променят изцяло визията ви.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 април 2024

Фотография: Pexels.com

С настъпването на пролетта всички искаме да заложим на нещо свежо, ярко и запомнящо се, което тотално да преобрази визията ни и да ни вкара в новия сезон.

И най-забавното е, че само с няколко промени в аксесоарите, може буързо да преминете от работен режим до подходящата за лежерна вечер визия. Ето кои са основните детайли, които всички трябва да имаме в гардероба, за да внесем доза свежест в облика си всеки ден.

Женствени флорални мотиви

Точно както цветята разцъфват, така и пролетта "цъфти" с романтичните флорални мотиви. Този тренд е задължителен за този сезон и за всички дами, които искат да заложат на една по-нежна и красива визия. В изобилието от рокли на цветя със сигурност ще намерите перфектната за вашата фигура.

Флорална рокля

Свежо райе

Пролетният гардероб не би бил завършен без райето. Освежет този елемент, като изберете контрастно райе или изненадващ цвят. За да не сте прекалено скучни, заложете на съчетанието с цветен акцент, като ярък панталон или пола. 

Бяло

Страхотна, женствена визия ще постигнете с блестяща бяла блуза, чифт бели дънки, съчетани с красив аксесоар. Тук е много важен елемента на допълващите аксесоари. Може да заложите на обемни бижута и кецове в свежи цветове за ежедневна визия, докато за вечерна може да добавите висок ток, елегантна чанта и нежно бижу.

бял костюм

Текстура

Тези дни времето ни напомни, че и пролетта има своите студени дни. За тях изберете леки обемни пуловери. И сред тях се намират весели нюанси като пъпеш, мента и пастелни бонбонени цветове.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA