Гласовете ви чувам

Valentino Voce Viva празнува една от най-индивидуалните черти на жените - техния глас

Кристина Гочева 23 октомври 2020

Лейди Гага е лице на новия дамски аромат Voce Vivа и вдъхновение за милиони хора по света повече от десетилетие, а с Valentino певицата споделя повече от общ италиански произход.

 

https://www.instagram.com/p/CFU81JPnsVz/

 

Ароматното послание, макар и безмълвно, има метафоричната сила на глас, който може да бъде чут по целия свят – това е идеята на кампанията.

Valentino Voce Viva отправя своя апел към всички да се обърнат към сърцата си, да бъдат вдъхновение за другите и да изживеят мечтите си. Истински призив не само да изречем на глас най-смелите си мечти, но и да ги сбъднем.

 

https://www.instagram.com/p/CFjwdVwndSY/

 

Рекламната кампания на новия дамски дървесно флорален аромат е родена от виртуалната колаборация между творческия директор на модната къща Валентино - Пиерпаоло Пичоли, режисьора от Лос Анджелис Хармъни Корин и Лейди Гага.

 

И може да го откриете в Douglas.bg

 

Рефрен към многообразието, към традицията и модерното, посланието на "Моят глас, моята сила” е покана към хората да използват гласа си, за да споделят своите ценности, различия и вярвания.

 "Моят глас е това, зад което заставам, това, което ме прави разпознаваема, израз на моята индивидуалност. Гласът е жив. Той е силата на природата. Природата е мощна. Важно е как го използваш.” Лейди Гага

 

https://www.instagram.com/p/CGAgmBSJZmr/

 

"Днес повече от всякога сетивата са инструментът, който ни води към прераждане.” Пиерпаоло Пичоли

 

https://www.instagram.com/p/CF1WfuHACI8/

 

 

 

 

 

 

X