Лесната рутина на Селена Гомес за вечер навън

Сбогувайте се с тежкия грим и позволете на новото beauty гуру да ви покаже правилния подход към нещата.

Димитър Андонов 09 септември 2021

Малко по малко, Селена Гомес уверено започва да следва стъпките на Кайли Дженър и да оставя beauty империя зад гърба си.

Вероятно това е причината екипът на американския Vogue да покани суперзвездата за ново видео от специалната поредица "Beauty Secrets", в което тя показва съвършената going out рутина.

Селена, която този месец гледаме в новия сериал на Hulu "Only Murders In The Building", обича да "украсява" обстановката с ароматна свещ и капка етерично масло от пачули върху китките си, а веднага след това слага краставици върху очите и подхранва лицето със серум от Tatcha.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

"Колкото повече пораствах, толкова повече осъзнавах, че по-малкото е повече и това ме кара да се чувствам секси, дори когато не нося много грим", споделя самата тя. "Излизанията ми са момента, в който мога да опитам нови неща. Очна линия, цветове, блясък. Забавно е", казва още, нанасяйки пудра, течни сенки и спирала за идеалния котешки поглед.

Във видеото Гомес припомня и появата си на Met Gala през 2018 г., когато е изпробвала нов автобронзант и се оказва абсолютно оранжева на червения килим.

Финалните щрихи за вечер навън? Бронзово покритие за чувствителна кожа и течен гланц за устни. "Добре, хора, това е. Ще се видим следващият път."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X