О, това е Very Good Girl Glam

Запознайте се с новото добро момиче в семейството на Carolina Herrera. Добро, но и наясно с всички страни на своята женственост.

След главоломния успех на Very Good Girl, креативният екип на Carolina Herrera ни поднася ново предложение - Very Good Girl Glam.

От първото си появяване на пазара през 2016 г., флаконът с форма на обувка символизира изтънченото овластяване на жените. Интерпретиран в наситено червено за оригиналния аромат на Very Good Girl, при Very Good Girl Glam този чувствен оттенък е задълбочен, напоен с ослепителна каскада от блясък, изтласквайки го директно във все по-изтънченото царство на женствеността.

Именно този бляскав детайл разпалва въображението на парфюмеристите Куентин Биш, Луиз Търнър и Шямала Мезондийо.

"Тоналността на черешата е много по-дълбока, много по-интензивна",  споделя Биш. "Дори и визуално, черешата има мистериозен и лакиран аспект, с блестяща игра на дълбоки нюанси на тъмно червено и розово". Тази дълбочина се засилва само от базова нотка на ванилия, добавена с оглед на многосетивното изживяване на вкуса на зърнестата ѝ вътрешност.

Със своите сладки и пикантни контрасти, това е въплъщение на двойствеността на Good Girl, която е неразделна част от всеки аромат в семейството. Както госпожа Ерера казва, парфюмът трябва да се разглежда като невидим аксесоар. Жената, която носи Very Good Girl Glam, не се страхува да бъде забелязана заради нейната личност: безстрашна и категорична, тя има увереността да изрази себе си с аромат, а екстрактът от роза в сърцето на този смел нов аромат е ясен израз на въпросната женственост.

Концентрираната розова вода не само подсилва разкошното сърце на Very Good Girl Glam, но го издига от парфюмна вода до текстурирана сила на чист парфюм. Парфюмеритестите дори успяват да повишат цикъла на използване на розовата вода, която обикновено би била изхвърлена чрез повторно извличане - в процеса на работа те не само предотвратяват дестилацията на изцяло ново поле от цветя, но и откриват съвсем друга тоналност на етеричното масло.

Фокусът върху работата с природосъобразни подходи е отразен и във ветивера, който е в основата на програма, наречена Sourcing for Shared Value. Нейните основни ценности се изразяват в търсенето на етични начини за отглеждане и събиране на ветивер, като същевременно се защитават хората, които обработват земята, но и се подпомагат местното образование и инфраструктура.

Отвъд факта, че е вложена мисъл в целия процес от началото до края, Very Good Girl Glam е ода за жената, която разбира щастието в живота и има самочувствието да отстоява не само себе си, но и планетата, която обитава.

X