Съветникът по здравe на Миранда Кер идва в България

Доктор Линда Ланкастър ще сподели от първа ръка своите виждания за пълноценния начин на живот.

Съветникът по здравословни въпроси - доктор Линда Ланкастър, която помага на Робърт Редфорд, Аманда Сейфрид, Миранда Кер и е редовен автор в лайфстайл платформата на Гуинет Полтроу – Goop, пристига в България.

Още с основаването на центъра си по енергийна медицина Light Harmonics Institute, тя практикува онова, в което вярва най-силно, а именно, че като лекар-хомеопат и последовател на природната медицина, предпочита неинвазивни лечения, свеждащи до минимум рисковете от вредни странични ефекти.

Според нея здравето или болестта са резултат от сложно взаимодействие на физическо, емоционално, умствено, диетично и генетично състояние на организма, съответно се повлияват от околната среда и начина на живот. 

Доктор Ланкастър е обучена да открива основната причина за заболяването и да поддържа вродената способност на тялото да се лекува. Тя припомня, че първоначалното значение на думата "доктор" е учител и затова винаги подчертава, че основната ѝ цел е да образова пациента и да го запознае с неговата собствена позиция и отговорност по отношение на личното му здраве. 

Клиниките ѝ в Ню Мексико и Ню Йорк се основават на класическа хомеопатия, медицинска радиестезия, аюрведа, йога, антропософия, билколечение, традиционна китайска медицина, детоксикационни методи и натуропатия.

Съпругът ѝ Кенет Диъл също ще се включи в семинара, а двамата пристигат в България по покана на Елина Нушева.

Здравословният семинар "Махалото на здравето" ще се проведе на 1 и 2 април в столичния хотел "Милениум", а билети могат да се закупят от тук.

X