Kои са най-горещите летни тенденции при косите?

През лятото винаги търсим лесни, но стилни начини да носим косите си.

Кой има време да прекара часове пред огледалото, когато може да е навън или край морския бряг и да се наслаждава на слънцето.

Ето няколко летни тенденции, изключително популярни в Instagram и сред известните личности, с които може да изглеждате модерни без усилия през целия летен сезон.

 

 

 

Малки плитки

Микро плитките са подходящи за всички типове коса. Единственото, което трябва да направите е да сплетете няколко кичура, с които да рамкирате само лицето или цялата дължина на косата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изтънчени вълни

Тези фини плажни вълни са постигат само за няколко минути. Те са изключително подходящи за всеки сезон, така че си струва да усъвършенствате техниката им.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бандани

Стилът от 80-те e все по-горещ, затова можем да благодарим на Кари Брадшоу, която ги направи отново популярни през първото десетилетие на XXI век. Двайсет години по-късно виждаме тенденцията да се появява отново и това определено добавя характер към всяко лятно облекло.

 

 

https://www.instagram.com/p/B0mL6rkFu36/

 

 

Копринена и лъскава

Високо прибраните опашки не изискват особени умения. Просто пригладете с вода или подходящ стилизант летящите коси и след минута ще изглеждате изискано.

 

 

https://www.instagram.com/p/B6WOZBSAyke/

 

 

Обратно в 90-те

Спомняте ли си големите щипки за коса от 90-те? Бела Хадид отново ги направи популярни. Тези аксесоари за коса са страхотно решение, когато трябва да скриете лошите дни на косата ви. Всичко, което трябва да направите е да я съберете небрежно и да я закрепите с щипката.

 

https://www.instagram.com/p/CBWLC28hfTo/

 

 

 

 

 

X