Сбогом, летен тен, добре дошли бронзиращи пудри!

Лидия Делирадева 23 октомври 2019

Половината от есента се изтърколи незабелязано: улиците вече посивяват, а в паметта ни все още са лятната ваканция и красивият тен, от който на практика вече няма и следа. Но можем да добавим топъл слънчев ефект и за тази цел не е необходимо да ходим на солариум, а да използваме бронзиращи пудри. Те са чудесни за ежедневен грим и помагат за добавянето на яркост и красив нюанс на кожата, сякаш току-що се връщаме от почивка. Така че само няколко допълнителни минути към сутрешния грим ще придадат ефекта на една седмица почивка на слънце. Как да използваме бронзиращите пудри прах и какво си струва да опитаме тази есен?

Важно е да знаем, че бронзиращата пудра не е подходяща за скулптуриране на лицето. Придава на кожата красив блясък и ефект на лек тен, но не прави контура на лицето или скулите по-изразени. Именно затова бронзиращите пудри се произвеждат в топли оранжеви нюанси, докато студените тонове се използват за контуриране. За да се постигне по-естествен ефект, трябва да нанесем бронзиращия продукт върху челото, бузите, носа и брадичката - областите, които почерняват най-бързо на слънце. Също така си струва да разпределим лек слой върху цялото лице, така че „тенът" да изглежда равномерно и естествено.

Бронзиращата пудра се нанася лесно с четка. Покритието е леко и незабележимо. За по-голям ефект препоръчваме и нанасяне на хайлайтър - върху скулите, ръба на носа и контура на горната устна. Така се добавя свежест на лицето.

В галерията ни може да изберете бронзираща пудра от някои популярни марки.

X