Sun on my lips, Essence!

Летните предложения на бранда гарантират слънчева и ненатрапчива визия - идеална за плажа, но и за коктейлите след него.

Имате ли любим грим продукт? За мен това е гланцът! Колкото и да сте изморени, веднага придава доза свежест на лицето. Ако е цветен, може да се използва за руменина на скулите, дори и като сенки за очи. Особено при положение, че мокрият ефект е на мода.

Продуктът за устни всъщност винаги е бил основна опора на грима във всяка козметична чанта. Нанасяте ярко червило и voilà – изглеждате добре. След зимните натурални нюанси и любимите матови червила, лятото е сезонът, в който обичаме естествените текстури като гланцовете и балсамите. Още повече тези, които хидратират и омекотяват устните, правят ги пухкави и носят ухание на ваканция.

Истината обаче е, че през любимото време от годината не ни трябва нещо повече от лек шоколадов загар, малко спирала и вкусни устни, ухаещи на червени боровинки, лимони, дини, ягоди и всеки друг любим плод. Откриваме ги в лятната гама от балсами и глосове на Essence, която обещава слънчева и ненатрапчива визия, идеална за плажа и за коктейлите след него.

X