Усещане за лято - върху лицето, клепачите, устните, ноктите...

Новата колекция на Catrice предефинира разбиранията за перфектен летен макиаж. И то как!

Щом календарът и температурите навън успеят да се синхронизират и лятото наистина е лято, изведнъж въпросите стават много. Кога ще излезем във ваканция? Къде ще отидем? С кого? Как ще пътуваме? За колко време? Как ще изглеждаме за задължителните Instagram постове с #goodvibesonly?

От опит знаем, че цялата тази суета може да доведе до сериозно и абсолютно ненужно изнервяне, особено ако сте човека, който организира всичко.

И докато потенциалните въпросителни са доста, може да сте сигурни, че поне при грима две мнения няма. Лятната колекция на Catrice пренася плажната емоция и желанието за съвършен външен вид директно върху лицето, клепачите, устните и ноктите. Обикновено избягваме крайните изказвания по каквито и да било теми, но ни се струва, че предложенията от нея задължително заслужават място във вашия beauty несесер. Ако случайно вече не се намират в него, of course.

Разказваме ви повече в галерията по-горе, така че да сте максимално подготвени и максимално красиви. Както винаги. После ще ни благодарите!

X