Маникюр за парти – 25 оригинални идеи

Лидия Делирадева 22 октомври 2019

Вечерното парти е един от най-приятните начин да разпуснем и да забравим за напрежението от работния ден. И за да се чувстваме наистина съвършени и да харесваме себе си, добре е да обмислим външния си вид до най-малкия детайл. Рокля, прическа, аксесоари - всичко трябва да е на висота. Не трябва да забравяме и за маникюра, защото добре поддържаните нокти са неразделна част от всяка перфектна визия. В съвременната индустрия за маникюр всяка модерна жена може да намери своя собствена версия на дизайн, която е подходяща за нейния стил и гардероб.

Жените с дълги нокти е добре да изберат класическата бадемовидна или овална форма. Дизайнът може да бъде абсолютно всякакъв: от скромен и естествен до бляскав. Основното нещо е да не се изхвърляте твърде много с декорациите, иначе маникюрът ще изглежда вулгарно.

Дамите с по-къси нокти не трябва да се отчайват, защото естествената красота се цени преди всичко. Овални, бадемовидни, квадратни - това са оптималните форми за минимална дължина. Дизайнът зависи само от въображението, дори на малка нокътна плоча има място за творчество.

Няма определени правила какъв цвят лак е за предпочитане да се избере за парти. Основното е да се комбинира с вашето облекло. Например за помпозна ярка рокля, бродирана с мъниста и кристали, не е необходимо да правите нокти в същия стил. По-добре е, ако маникюрът към нея е класически френски или в натурален цвят. В този случай фокусът може да се направи само върху един нокът.

Но ако роклята е по-скромна, без излишни декорации и богати нюанси, тогава яркият маникюр ще ви бъде полезен. Той ще раздвижи скромната визия и ще ви добави малко лукс.

Ако в тоалета ви има геометрични форми, можете да ги повторите върху ноктите. Геометрията е една от най-популярните тенденции в маникюра за 2019 г.

X