В света на Omnia

… има ново ексклузивно ароматно попълнение Omnia Golden Citrine

Кристина Гочева 28 април 2020

Aз съм доживотен фен на Omnia Crystalline. Oще през 2005 г., характерното ненатрапчиво присъствие асоциирано с прозрачността и чистотата на планинския кристал и нежното сърце от лотос завинаги плениха сетивата ми с деликатната си природа.

 

 

В тези 15 години, няколко пъти се завръщам към това ароматно бягство, носещо лекота, ефирност и свобода.

Подписано от брилянтния парфюмерист Алберто Морияс, който преди няколко години имах честта и удоволствието да срещна лично в прегръдката на казанлъшката долина сред българските полетата на цъфтящата през май маслодайна роза дамасцена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още тогава ми стана ясно, защо именно той е подписал част от емблематичните творения в съвременната парфюмерия - защото освен таланта и опита на добрия нос, е важно умението да интерпретираш насладата от живота.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази наслада, която за момента загубихме, не само защото бяхме щастливи, но не го съзнавахме, а и защото заключени в пространството на домовете и облъчвани постоянно от медиите, превърнахме в страх - за близките, за утрешния ден, за света, такъв какъвто го познаваме.

Сега, от дистанцията на времето, разбирам по-добре Морияс - маестрото на ароматни композиции, който заяви, че „лекотата е най-трудното за описване усещане".

 

 

Колекцията Omnia носи ДНК-то на бижутерийната къща Bvlgari защото скъпоценните камъни от ювелирните шедьоври на италианския бранд се превръщат в реални протагонисти и отправна точка за вдъхновението на цялата серия аромати Оmnia.

 

 

Най-новото попълнение в ароматната колекция Bvlgari Omnia, Omnia Golden Citrine е флорална тоалетна вода, инспирирана от жълтия кварц - цитрин, скъпоценен камък символ на светлината и оптимизма, които толкова много липсват на човечеството в момента.

Подписано от маестро Алберто Морияс, това лъчисто и слънчево ухание е построено около иконичното цвете иланг-иланг.

 

 

Създаден с благородни естествени съставки като ключови елементи, Omnia Golden Citrine пресъздава искряща, модерна фасета на флорална женственост.

Поразяващ и носещ удоволствие, слънчевият му характер озарява мекотата, деликатността и силата на аромата, който може да откриете в @PRETTYSHOPOFFICIAL и DOUGLAS.BG

 

 

 

 

 

X