Любимите skincare продукти греят в празнични 3D тоалети

Kiehl's представи тазгодишната си коледна колекция в сътрудничество с творческото студио Made by Radio.

Гергана Димитрова 28 ноември 2022

И тази година Kiehl's продължава сътрудничеството си с известни художници и арт студия, които подготвят опаковките на лимитираната празнична колекция.

През 2022 г. визията е дело на студиото за творчески дизайн и анимация Made by Radio, а коледната серия се състои от 6 любими продукта на Kiehl's. Уникалният 3D дизайн изпраща послание колко е важна грижата за другите и се стреми да вдъхнови всички да се грижат за общността и близките си по същия начин, по който марката го прави повече от 170 години.

Игривата атмосфера показва най-разнообразни герои, включително тези, които любителите на Kiehl's познават добре – Mr. Bones, но и съветниците на марката, които препоръчват #SkinCareAboutSomeOne.

SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM

Нанесете нежно този луксозен крем с копринена текстура, който има целенасочен ефект върху седем видими признака на стареене.

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Подарете си почивка и релакс през този празничен сезон с най-известното масло за лице на Kiehl's. Формулирано с етерични и ботанически масла, то ще обнови кожата ви за нощ, така че да е хидратирана и перфектно гладка на сутринта.

CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION

Може да сте сигурни, че кожата ви ще заблести като стъклен орнамент на празнична бутилка от този продукт. Серумът видимо озарява и намалява броя и интензивността на петната по нея. Формулиран с активен витамин С, екстракт от бяла бреза и божур, точно той е решението ви за изравняване на тена и стимулиране на блясъка.

ULTRA FACIAL CREAM

Доказано осигуряващ хидратация, дори и в екстремни условия, най-продаваният крем на Kiehl's е must-have продукт за зимата. Авантюристичните илюстрации по празничната му опаковка са идеален избор за всички, които търсят вълнение.

CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER

Искате да поддържате кожата си свежа? Просто използвайте най-продаваният тоник на Kiehl's. Тази формула без алкохол, обогатена с листа от невен и екстракт от корен от магарешки бодил, нежно успокоява, моментално освежава и е подходяща за всички типове кожа.

RARE EARTH DEEP PORE CLEANSING MASK

Новост в празничната колекция, но и доказана истинска класика сред любителите на Kiehl's, тази маска с амазонска бяла глина, получена чрез отговорно производство, помага за детоксикацията на кожата.

Нея и всички останали предложения ще откриете в магазина на Kiehl's в Paradise Center и онлайн на kiehls.bg.

X