Открити тренировки край водата? Да, моля!

Как ви се струва идеята да тренирате край прохладната вода на Панчаревското езеро?

Димитър Андонов 11 септември 2020

Вече две седмици Pulse Fitness & Spa провеждат открити групови тренировки на понтона на Панчарево, в непосредствена близост до Национална гребна база „Средец". Всяка неделя най-добрата фитнес верига подарява на почитателите на спорта разнообразни групови занятия с топ треньорите на София. И да, разбира се, че входът е абсолютно свободен за всеки желаещ да се включи в това неповторимо изживяване!

За първи път фитнес верига у нас организира подобен тип тренировки. Освен че груповите занятия са на открито, те се провеждат върху понтон във водата на Панчаревското езеро! Pulse Fitness & Spa ви кани да усетите емоцията абсолютно безплатно, подарявайки на всеки нов посетител комплимент – един безплатен ден в избран обект от веригата с достъп до всички предлагани услуги в него.

Разнообразният график, който ви предлага най-добрият лайфстайл клуб, дава възможност на почитателите на всеки тип спорт да се присъединят към тези спортни класове. Функционална тренировка, йога, зумба, body & abs и много други – има подходяща тренировка за всеки, който отиде. Всяка седмица тренировките ще са уникални и специално предназначени за вашата добра кондиция и настроение, с водещи лица от фитнес индустрията, обещават от Pulse Fitness & Spa.

Музика и спорт, комбинирани с невероятна гледка, чист въздух и изживяване за тренировка над водата, и то само на 5 минути от София – не са за изпускане! Всеки желаещ е добре дошъл, независимо дали ще отиде сам или със свой приятел. Не пропускайте следващите дати на тези невероятни открити занимания, организирани от лидера във фитнес индустрията Pulse Fitness & Spa.

Предстоящите дати на откритите тренировките край водата са: 20 и 27 септември, с начален час 10:00, понтона на Панчарево.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X