Ето кой да последвате - красавицата, която не крие своите стрии и отпуснат корем и всички я харесват заради това

Майка, активист и вдъхновение, тя доказва, че най-важно е да обичаме себе си

Силвия Канин 13 май 2020

Може ли жената да се нарече красива ако има несъвършено тяло?

Знаем колко нелепо звучи този въпрос, но той се ражда от безумното време, в което живеем... Днес на мода са тела, които нямат нищо общо с реалността и лица, които се видоизменят всеки ден, за да приличат на Instagram звезди с милиони последователи. 

В графата на много популярните в интернет пространството, с цели 1.3 милиона последователи в Instagram, попада и една майка, която печели овациите на другите не с тънкото си кръстче и дупе като на бразилска карнавална танцьорка, а със своите стрии, отпуснат корем и целулит по дупето. 

Тук можете да слушате подкаста на Сара - The Papaya Podcast

Сара е истинска красавица, която е в ролята на социален активист, който зорко брани правото на жените да се чувстват красиви в несъвършените си тела. Почти всеки нейн пост е послание за кураж към всички онези, които се чувстват отхвърлени, непривлекателни и притиснати от очакванията на обществото. 

Показвайки своите стрии, и отпусната кожа, Сара ни кара да се радваме, че има и истински жени с милиони последователи.

С лозунги като "обличам се за себе си, а не за другите" и "единственото мнение за тялото ми, което има значение е моето собствено", канадската красавица ни кара да изпитваме чувство на гордост и любов, взирайки се в несъвършенствата си в огледалото. 

X