Сладките 15 на GRAZIA! Честит рожден ден!

GRAZIA – еталонът за мода и стил и символът на фразата "made in Italy" на световния пазар от 80 години насам, отбеляза 15 години на пазара в България!

За да отпразнува това значимо събитие, GRAZIA събра на тематично #AllThatGlitter парти читатели, знаменитости от света на модата и красотата, както и свои партньори и рекламодатели, които неизменно са вярвали в успеха на този исторически бранд през годините.

Под залязващото слънце, в градината на резиденция "Тера", гостите изпиха по чаша бутиково вино от Domaine Boyar, а в залата ги очакваха коктейли, забъркани с Bulldog London Dry Gin. Емоционалният градус пък успяха да вдигнат чаровната Прея, талантливите танцьори от Lindy Hop и факирът зад грамофоните Иван Танчев.

И понеже на рожден ден не може без торта и подаръци, за десертите се погрижиха от сладкарници "Теа", а комплименти за гостите осигуриха L’Oreal и Wilkinson. Екипът на GRAZIA облече истински бляскави тоалети, осигурени от магазини BSB.

Прекрасното #AllThatGlitter парти, с което GRAZIA отбеляза своята 15-та годишнина, нямаше да бъде възможно без основната подкрепа на British American Tabaco, на които GRAZIA благодари.

Благодарим за партньорството и на Domaine Boyar, Bulldog London Dry Gin и Urbanized Bikes.

X