Харесваме това лице на Кейти Холмс

Като кинодива от 60-те е образът на 40-годишната актриса в последната й фотосесия

Люба Вангелова 05 август 2019

Свикнали сме да виждаме често Кейти Холмс на разходка с дъщеря й Сури Круз, както и папарашките им снимки да са в много случаи от метрото, което те ползват, а не, слизайки от такси или от кола с шофьор. Но, ако на улицата можем да я видим често, аудиторията не е привилегирована да й се радва във фотосесии. И това е една от причините снимките от последната фотосесия на 40-годишната Кейти да провокира огромен интерес в социалните мрежи.

Снимките сподели не само самият фотограф (djquintero), но и Кейти в своя Instagram профил. А на черно-белите кадри тя позира в секси боди с няколко метални колиета и гривни. Косите й са чувствено разпилени по раменете й. Всеки кадър е събрал стотици коментара, като повечето потребители я сравняват с кинодивата Елизабет Тейлър.

За кое списание е създадена фотосесията все още не е известно, но самият фотограф я нарече импровизирана. Независимо от спонтанния й характер обаче, снимките са доста професионални. Гримьор е Женевиев Гер, която работи също с Джулия Робъртс и Лив Тайлър, а за прическата отговорен е Серж Норман – един от най-известните холивудски коафьори.

X