Барбара Палвин в зимната кампания на Victoria's Secret Beauty

Брандът, който с годините успя да се превърне в синоним на качествено женско бельо, представи новата си козметична линия.

Димитър Андонов 06 януари 2020

Творческият екип на Victoria's Secret представи зимната кампания за новата козметична линия на бранда. Главното действащо лице в нея е една от любимките на световните модни сцени, а именно Барбара Палвин. Преобладаващите цветове в кадрите са червено и черно, а 26 годишната красавица от унгарски произход позира отблизо, за да демонстрира и най-горещите beauty тенденции за зимните месеци.

"Можеш да подчертаеш частите на лицето си, които наистина харесваш, и то с много малко количество грим"

Оказва се, че този сезон правилото "Малкото е повече" влиза с пълна сила и в нашия beauty арсенал. Палвин, която открито изрази разочарованието си от отмененото модно шоу на VS през декември, разкрива, че гореспоменатото твърдение олицетворява и нейната философия по въпроса за ефектността на макиажа: "Иска ми се хората да не слагат толкова много грим. В последно време виждам толкова много make-up уроци, в които не можеш да разпознаеш истинските лица на хората. Обичам естественото. Все пак можеш да подчертаеш частите на лицето си, които харесваш, и то с много малко количество грим. Правете го."

X