Вдъхновяващи мисли от жените на Холивуд

10 известни дами споделят защо трябва да преследваме мечтите си и разсъждават върху това какво е да бъдеш жена в XXI век.

Каквото и да говорим, ясно е, че е в природата на жените често да сменят мненията си по дадени въпроси. Положението с празнуването на 8-ми март е точно такова. Има дами, които са в очакване да бъдат затрупани с подаръци, красиви неща и специални пожелания, има и такива, които само при тази мисъл, настръхват. Истината е, че всеки не би отказал ден, в който да бъде издигнат на пиедестал и да се чувства специален, просто малко хора си го признават.

Навръх Международния ден на жената, ние в GRAZIA избрахме да обърнем внимание на силните жени в Холивуд. На тези, които не се притесняват да кажат всичко, което мислят. На тези, за които мечтите стават реалност. В галерията по-горе ще откриете 10 вдъхновяващи известни дами, придружени от малки "житейски уроци", помогнали им да се превърнат в това, което са днес. Факт е, че има конкретен повод да си ги припомним точно сега, но това със сигурност не означава, че силата и красотата трябва да бъдат оценявани само в рамките на един ден. Напротив, те са онова нещо, което прави хората една идея по-неотразими, дори когато самите не се виждат по същия начин. 

X