Instagram акаунт разобличава как изглеждат истинските тела на Ким Кардашиян и Кайли Дженър

Не вярвайте на всичко, което виждате. Може би истината е около 20% от цялата картинка

Силвия Канин 02 май 2020

Секси извивки, големи и плътни устни, идеална кожа. Като цяло описваме почти всяка красавица, която трупа последователи онлайн. Милиони жени вече си приличат и всичко това е заради небивалия култ към фамилия Кардашиян и нейните основни играчи  Ким и Кайли. 

Не ни разбирайте погрешно, харесваме ги и смятаме, че е талант да задържиш славата толкова дълго, но ни се иска да вярваме, че пластмасовата и фалшива визия ще слезе от пиедестала. 

В борбата с фалшивата представа за идеалност влиза един Instagram акаунт, който разкрива истината за пластичните операции на звездите, както и за количеството Photoshop, на което те дължат своята перфектна форма. 

Сред любимите ни постове са тези, посветени на Ким и Кайли. 

Ето един от постовете, които показва снимка на Ким, облечена в своята линия Skims и снимка на арменската реалити кралица от събитие, което посети съвсем скоро. Май всички виждаме, че... кръстчето на Ким доста е изтъняло.

Ето и друго сравнение с почити същите снимки. Този път обаче създателят на профила е подходил много креативно, като е насложил двете тела на Ким едно върху друго. Да, наистина изглежда като да има две различни тела. Не всеки може да се похвали с това.

Извивките на Ким в черното боди попадат и в друг скандален пост. Той сравнява мерките на Ким и Кандис, която е сред моделите с най-тънка талия. Все пак талията на Ким е голяма почти колкото главата й, което е силно съмнително.

Кайли, разбира се, също попада под обсега на забавния акаунт. Ето колко се е променило тялото й с операции или фотошоп, кой знае, само за няколко месеца...

Силното обработване на снимки на Кайли дори води до... изкривяване на басейн. Милиардерката качва снимката-гаф и 20 минути по-късно я трие и заменя с такава, която е изрязана, така че да не се вижда нелепостта.

 

X