Лени Кравиц е новото международно лице на Y

YSL Beauty посреща официално Лени Кравиц като посланик на линията аромати Y

Кристина Гочева 12 август 2020

За всички, които се вълнуват от света на модата, вероятно не е изненада, че рок легендата Лени Кравиц е новата икона на линията Y.

 

https://www.instagram.com/p/CB5pUKxJgHj/

 

След като години наред в ревютата на Saint Laurent за него имаше запазено място на първия ред, а той е повече от олицетворение на горещия и адекватен съвременен мъж (видимо и от кампанията за есен/зима 2020 на модната къща), решението през септември 2020 г. семейството на YSL Beauty да посрещне официално Лени Кравиц като новото глобално лице и говорител на линията аромати Y е повече от логично, а на нас ни остава само да го аплодираме.

 

https://www.instagram.com/p/CB8eghbprBE/

 

През 2017 г. Yves Saint Laurent Beauté лансира нов мъжки аромат, който превърна първата буква от името на Yves Saint Laurent във въпрос: Y.

Защото мъжът с аромат Yves Saint Laurent винаги е бил мечтател, експериментатор и творец, който никога не спира да си задава въпроса: Защо не?

Смел. Готин. Модерен. Вечно млад и търсещ дух. Лени Кравиц е самото въплъщение на ценностите на Y. Защото той винаги е готов да посрещне всяко предизвикателство. 

 

 

Певец, автор на песни, продуцент, мултиинструменталист, актьор, модна икона, фотограф, дизайнер ... Многото лица на твореца олицетворяват философията Y.

Y. Нова кампания. Пътуване към самоусъвършенстването.

Първата предстояща кампания с Лени е дело на холандския режисьор и фотограф Антон Корбийн, органично свързан със света на рок музиката и великолепни филмови образци като "Контрол", "Американецът", "Най-търсеният човек", който ще отвори нова глава в сагата на Y.

 

 

Новият филм улавя както тръпката, така и интимността на един от най-емблематичните моменти в живота на рок звездата. Самотната му разходка зад кулисите, отразяваща живота му - всичко, което го е довело до този момент. Крайното самореализиране - наелектризиращо представяне пред обожанието на публиката. Моментът,  в който се ражда рок легенда.

 

 

„Винаги съм бил фен на Yves Saint Laurent. От работата, естетиката, начина си на живот, неговата дързост. Случайно вече нося много Saint Laurent. Това не беше нещо, в което трябваше да се вмествам или да мисля. Това е част от начина ми на живот от толкова години. Това е една много естествена колаборация. "

 

 

 

 

 

X