GRAZIA by the Pool: Изпратихме лятото така, както то заслужава

Второто ни събитие GRAZIA by the Pool премина с много ледени наздравици, слънчево настроение и специални подаръци за гостите.

Димитър Андонов 28 август 2020

Големият град е всичко друго, но не и място, в което можем да релаксираме и да избягаме от горещите летни дни? Ако мислите така, достатъчно е да разгледате кадрите в галерията ни по-горе, за да се убедите в противното!

За втора поредна година събитията ни GRAZIA by the Pool успяха да съберат всички наши читатели и специални гости в Aquabankya, където се заредихме с много летни емоции и слънчево настроение. Този август определено доказахме, че знаем как да се забавляваме, дори когато градусите на термометъра прескочат 30.

Благодарим на нашите партньори от TRESemmé, които направиха дните по-красиви и цветни със своите вълнуващи идеи за визии и специални подаръци. Благодарим и на Frutino, които подаряваха свежо настроение с вкусните си студени коктейли, способни да разхладят иначе горещите августовски дни.

За всички гости имахме специални комплименти от GRAZIA и Fa, а настроението, както ще се убедите сами, бе повече от страхотно. Ела Фитцджералд неслучайно е изпяла "Summertime and the livin' is easy"! През лятото всичко е много по-цветно, приятно и спокойно. Благодарим и на вас, че ни помогнахте да го направим такова!

X