Куентин Тарантино и съпругата му Даниела станаха родители за втори път

Двойката има 2-годишен син Лео, а на 2 юли посрещна дъщеричка

06 юли 2022

„Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да съобщят, че Даниела роди тяхното момиченце на 2 юли 2022 г., малка сестричка на Лео, първото им дете", се казва в изявление.

59-годишният режисьор на „Имало едно време в... Холивуд" и неговата съпруга певица и модел, която е 19 години по-малка разкриха, че очакват второто си дете през февруари.

Даниела, дъщерята на израелската певица и текстописец Цвика Пик, за първи път започна да се среща с Куентин, след като го срещна през 2009 г. Двамата се сгодиха през юни 2017 г. и се ожениха през ноември 2018 г. Синът им Лео се роди през февруари 2020 г.

Миналата година Куентин разкри в Jimmy Kimmel Live как той и съпругата му са измислили името на сина му. Той даде да се разбере, че не идва от близкото му приятелство с актьора Леонардо ди Каприо.

„За малко да не му дадем това име, защото хората биха предположили, че съм го кръстил на Леонардо ди Каприо", каза той тогава. „Няма нищо лошо в това, но … той е кръстен на дядото на жена ми, а и защото в сърцата ни той беше нашето малко лъвче."

X