Новият сезон на "The Kardashians" е всичко друго, но не и спокоен

Предстои най-известното семейство да си зададе въпроса "Какво правим със силата, която имаме?".

Третият сезон на "The Kardashians" идва на 25 май, а първият му официален трейлър вече е факт.

"Вижте, всеки има своя истина за това какво се е случило", споделя Ким Кардашиян в началото. Веднага след това Клои Кардашиян се включва с думите "Иска ми се да можех да ви кажа, че това ще бъде тих, релаксиращ и спокоен сезон. Не е."

Въпреки че виждаме няколко доста безгрижни и сравнително идилични моменти, продължението на риалити поредицата обещава да се фокусира най-вече върху трудностите от последните години.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ОТНОВО ПОКАЗА ПЕВЧЕСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

"Няма чувство за лоялност", казва Кортни Кардашиян, докато нейният бивш Скот Дисик заявява: "Никога не съм виждал толкова много драма през живота си."

Междувременно Кендал Дженър казва на Кайли, че "отново искам да съм спокойна, искам да чувствам мир".

Според официалната информация, реализирана в публичното пространство, третият сезон ще покаже "как Крис Дженър, Кортни, Ким, Клои, Кендал и Кайли канят зрителите обратно в живота си, докато се борят с майчинството, споделеното родителство и изграждането на свои собствени империи."

"Връзката им ще бъде подложена на изпитание и ще възникне напрежение, но като семейство, те ще преминат заедно през бурята." Отново пред очите на милиони.

X