Калина и Емил от "Един за друг" за любовта, подкрепата и защо сватбите са хубаво нещо

Силвия Канин 18 май 2020

Калина и Емо са сред най-чаровните участници в предаването на NOVA "Един за друг" и малко след излизането им побързахме да си поговорим с тях. Искахме да разберем как човек осъзнава, че е създаден, за да бъде с точно един човек, защо младите и модерни хора все още сключват брак и как се развиват професиналните им амбиции. Докато парчето на Емо "Един за друг" все още попада в Trending листата на най-гледани неща в страната, Калина пусна свой мърч заедно с още една участничка от предаването. EKedition е дело на Калина и Елена, арт-директорът на списание OK!, която между другото е от любимите ни колеги в офиса на Атика Ева. 

Ето какво ни споделиха Калина и Емо, за да ни накрат да вяраме в истинската любов още повече...

Мислите ли, че има хора, които са родени един за друг?

Емо: Не мислим, а сме сигурни! Факт е, че създаването на семейство винаги крие рискове от бъдещо неразбирателство, но докато имаме в живота си примери като родителите на Кики, ще вярваме в „Един за друг".

Не се ли притеснявахте, че предаването може да ви постави в ситуации, които да влошат отношенията ви?

Калина: Признавам, че в началото, още преди да влезем във формата, бях малко скептична. Както винаги Емо успя да ме убеди, че няма от какво да се притеснявам и че сме достатъчно силни да минем през всичко като през едно приятно и незабравимо преживяване.

Емо: Доволен съм, че си доказахме силна връзката ни и че сме готови да се забавляваме свободно и без притеснения, че нещо ще се обърка.

"Мнението и помощта на другия ни дава смелост да действаме. Знаем, че с каквото и да се захванем, имаме рамо до себе си."

Много хора пазят личния си живот с цената на всичко, а вие не се притеснявате да сте пред камерата. Какво дава и какво взима любовта пред очите на хиляди хора?

Емо: Аз вече доста години съм пред камери и на сцена и това е удоволствие за мен, част от цялостното преживяване да съм артист. Старая се да отделям личния от професионалния живот и едното да не влияе на другото, това ми дава спокойствие.

Калина: Аз вече започнах да свиквам с този начин на живот покрай Емо, въпреки че още има моменти, в които ме обзема сценична треска. Това се случва все по-рядко и когато сме заедно, нямам притеснения от хората и тяхното мнение за нас.

Видя се, че сте силни заедно, но кой от вас е по-силен поотделно?

В предаването стигнахме до извода, че поотделно има неща, в които не сме особено добри. Наистина важното беше, че заедно сме по-силни. Това ни показа, че сме направили изключително правилен избор на партньор и определено сме "Един за друг"!

Подкрепата, която всеки от нас получава от другия, е нещо изключително важно за нас и връзката ни.

Емо, разкажи ни за парчето "Един за друг". Кога и къде го написа?

Песента "Един за друг" се зароди малко преди влизането в предаването. Вдъхновението ми отново е Кики, но този път има и подтекст. Всички знаем, че мъжете сме горделиви и трудно си признаваме слабостите, но всички имаме такива. Според мен няма нищо срамно да кажеш, че имаш нужда от помощ и дори рамо, на което да поплачеш. Това беше идеята на песента и се радвам, че хората го усетиха. Отзивите са страхотни. Песента я направихме с моя музикален продуцент, с когото работя вече над 10 години - Любомир Кардашев (LKBeats). Влязохме в предаването и оставихме работата по видеото на режисьора ми Янко Ечкин (Echking Visuals) и за мое огромно щастие, когато излязохме, всичко беше готово за разпространение!

Предаването ли беше провокацията или тази песен щеше да се появи и без него?

Емо: Определено предаването беше основното вдъхновение за песента и това дали очакванията ми преди участието ще се покрият с тези след излизането. Определено съм доволен от резултата. Радвам се, че предприехме тези действия в последните месеци!

Калина, какво е усещането да имаш песен/песни посветени на теб? Какви чувства предизвикват те в теб?

Първият път, когато Емо написа песен за мен и я чух, се почувствах като герой от филм! Чувството някой да те оцени толкова високо, е неописуемо! Изключително съм радостна, че му давам повод да прави такива красиви неща с работата си и все още се разтапям, когато ги чуя!

"Определено съм най-големия му критик и когато нещо е направено под възможностите му, не го спестявам, но той знае, че критиката е градивна и го взема под внимание", споделя Калина

Видяхме кадри от сватбата ви в парчето "Моя Рай". Много млади хора вече не вярват в брака. Какво ви дава на вас той и защо решихте да се венчаете? Не можеше ли просто да бъдете двойка без брак? :)

Разбира се, че можеше да сме двойка и без брак, просто решихме, че е в реда на нещата да го направим. Най-малко имаме роднини, на които много държим, а знаете, че една сватба се прави до голяма степен и заради тези близки хора. Направихме сватбата си без никакво напрежение и претенции, но се оказа, че това беше един приказен ден за нас, който даде началото на нещо много красиво в живота ни!

X