GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 2-8 МАРТ

Очертава се една наистина страхотна седмица, която започва още днес!

ОВЕН: Ще намерите сигурeн начин да засилите финансовата си независимост. Вървете напред и се доверявайте на интуицията си за хората около вас. В повечето случаи тя не ви е лъгала, така е и сега.

ТЕЛЕЦ: Телци, Венера навлиза във вашия знак в сряда, което ще ви направи неустоими за всички около вас. Сега е времето да направите промяна в живота си, без значение дали става дума за прическата или жилището ви. Ако има нещо, което сте искали да постигнете, предприемете първата стъпка през тази седмица.

БЛИЗНАЦИ: Дойде времето да приключите с всички връзки, които просто не се получават и нямат място в живота си. Кариерното ви развитие тази седмица няма да се различава с абсолютно нищо от това досега - простата причина е, че са останали доста неща, които са неизказани.

РАК: Венера идва и при вас, Раци! Планетата ще освети зоната на приятелство в сряда, като е напълно възможно да размие линиите между любовници и приятели. Ще удовлетворите и социалните си нужди извън романтиката, така че съберете приятелите си и избягайте за уикенда. Ако ви се отдаде възможността да изследвате непознатото, бягайте право към нея!

ЛЪВ: Не забравяйте, че личните ви отношения определят вашите професионални резултати. Не позволявайте едното да влияе на другото, и обратното. Благодарение на връзката между Слънцето и Нептун, до края на седмицата ще изясните всичко в комуникацията си с партньора и ще се отдадете на уикенд, който няма да предполага напускане на спалнята.

ДЕВА: Просто привличате всички около вас. Може и да не ви е ясно как го правите, но просто се случва, така че използвайте момента, за да постигнете магически резултати. Всичко върви по план, избягвайте да прекарвате твърде много време в социалните мрежи. Личният ви живот е достатъчно интересен и вълнуващ.

ВЕЗНИ: В сряда ви очаква изключително смислен разговор с партньора ви. Имате нужда от него, за да изясните приоритетите си. Ако всичко върви по план, не пропускайте да го отбележите в леглото. Ако нещата не се получават така, както сте си ги представяли, значи не е било писано. 

СКОРПИОН: Любовта е във въздуха, Скорпиони! Тази седмица ще се убедите в клишираната теза, че противоположностите се привличат. Не забравяйте да бъдете оптимисти! Доверете се на собствената си стойност, сигурност и сила. Това ще ви е напълно достатъчно.

СТРЕЛЕЦ: Съсредоточете се върху детайлите. Венера ви помага да се концентрирате върху това как малките неща имат голямо значение в любовта. Време е да осмислите начина, по който възприемате човека до себе си, както и той вас. В четвъртък ви очаква интересно предложение, което може да ви се стори примамливо, но няма да е лошо да обмислите от всички възможни ъгли.

КОЗИРОГ: Юпитер ви помага да бъдете уверени и смели. Поемайте творчески рискове, защото ще ви се отплатят много, много скоро. Цяла седмица ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно. Ако вярваме, че увереността е най-добрият афродизиак, то до началото на уикенда със сигурност няма да се налага да разчитате само на себе си за сексуалната си удовлетвореност.

ВОДОЛЕЙ: Обърнете внимание на хората и местата, които са близко до сърцето ви. Очаквайте голям напредък в професионалната ви реализация. За да се случи това, не прекалявайте с харченето на пари за ненужни неща. Всичко друго ще бъде страхотно!

РИБИ: Бъдете искрени, директни и точни. Споделете какво ви вълнува, не се притеснявайте да говорите за всичко, което имате наум. Това е единственият начин да привлечете правилните хора към себе си. Краят на седмицата предполага едно ново начало. Използвайте месеца на рождения си ден, за да направите онова, което винаги сте искали.

X