Ретроградният Сатурн ще повлияе най-силно на тези 3 зодии

Спрете паниката, още преди да е стигнала до вас. Периодът ще бъде хубав, а за тези 3 зодии, още повече...

Сатурн е планетата на кармата, отговорността и границите в живота. Тя е свързана най-вече с безусловната любов и личната оценка на нашите цели и възможности. Ретроградният ѝ период започна на 11 май и ще продължи до... 29 септември. Това обаче, изобщо не е повод за паника, даже напротив. Въздействието на ретрограда зависи от това къде се намира могъщата планета във вашите натални карти. Това са трите знака, които ще бъдат най-силно повлияни (в положителен аспект, естествено)!

ТЕЛЕЦ Ретроградният Сатурн ще ви донесе само позитивни емоции, тъй като постепенно ви тласка да откриете своята страст. Това ще бъде период на трансформация и ще ви помогне да се доближите максимално до професионалните си цели. Независимо дали става въпрос за голяма промяна в посоката на кариерата ви или много необходима промяна в личния ви живот, ретроградният Сатурн ще ви помогне да се освободите от стария багаж и да започнете отново. Винаги сте го искали!

ЛЪВ Ретроградният период за вас ще хвърли повече светлина върху намирането на баланс и стабилност в живота ви, особено когато става дума за отношенията с близките ви хора. Ще усетите нужда да се освободите от нещата, които не ви помагат да се развивате. Именно това ще бъде първата ви крачка към това да постигнете най-добрата версия на себе си. Не забравяйте, че това да се поставите на първо място от време на време, не е егоистично, а от съществено значение.

СКОРПИOН Сатурн идва, за да ви помогне да се съсредоточите върху по-добрата комуникация. Надграждането на вашите комуникационни умения е необходимо, за да се съсредоточите върху това, което очаквате от хората, с които работите, живеете или споделяте легло. По време на ретрограда ще разберете, че е важно да изразите мнението си, особено когато се отнася до вашето благосъстояние. Сега е времето да разрешите абсолютно всички проблеми, които имате с близките и приятелите си. Оставете ги зад гърба си и смело напред!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X