GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 5-11 ОКТОМВРИ

Любов, професионални възможности и любопитни перспективи. Добре дошли във втората седмица на октомври!

Димитър Андонов 05 октомври 2020

ОВЕН Вложете цялата си енергия в проектите, за които по принцип не ви остава време. Възможно е един от тях да ви осигури голям успех, но имайте предвид, че трудно ще се справите с всичко сами. Потърсете подкрепа от близките си приятели, насреща са, за да ви я дадат. 

ТЕЛЕЦ Често сте в търсене на общ език с партньора си. Сега е моментът да изясните всичко, което оставяте на заден план. Открийте дали има нещо или някого в миналото, което ви пречи да продължите напред. Важно е да го разберете! 

БЛИЗНАЦИ Обичате да се показвате и да говорите, понякога дори повече, отколкото трябва. Тази седмица бъдете здраво стъпили на земята, колкото и трудно да изглежда. Справедливостта е една от най-висшите ценности, не забравяйте този факт!

РАК В даден момент всички се вглъбяваме в собствената си гледна точка. Координирайте своята с тази на останалите и изискайте те да направят същото за вас. Продължавате да обръщате гръб на любовта. Може би не е лоша идея да помислите защо го правите.

ЛЪВ Обърнете внимание на детайлите, за да разберете голямата картина. Не пренебрегвайте семейството и близките си приятели, защото те могат да ви дадат нова перспектива, която да трансформира начина, по който виждате всичко.

ДЕВА Сряда е денят от седмицата, който да използвате за разрешаване на всякакви конфликти. Забравете дребните скандали и подходете с дипломатичност и аналитична мисъл. До началото на уикенда ще сте готови за секс маратон, така че се възползвайте от намеренията на Меркурий! 

ВЕЗНИ Емоционалната безопасност винаги е била ваш основен приоритет. Марс и Плутон ви помагат да я откриете, а до четвъртък ще осъзнаете, че е важно не само да получавате, но и да давате. Каквото и да означава това за вас!

СКОРПИОН Сега е моментът да се освободите от лошите си навици и да станете нова, по-смела и по-любопитна версия на самите себе си. Марс ще ви помогне да го направите в петък, когато единственото, изискващо се от вас, е да гледате напред.

СТРЕЛЕЦ Разширете хоризонтите си, Меркурий е тук, за да ви покаже правилният път. Истинският такъв, а не този, който имате в главата си. Не се противопоставяйте на всичко, поне веднъж се оставете на течението. 

КОЗИРОГ Дойде времето да предефинирате разбирането си за власт. Какво означава тя за вас? Бъдете амбицирани, но и реалисти. Заобиколете се с хора, които да ви помогнат с тази нелека задача! 

ВОДОЛЕЙ Уран е на разположение, за да ви осигури кариерният успех, за който мечтаете дълго време. Лидерската позиция ви отива, а промяната - още повече. Говорете с хората около вас и не оставяйте нещо неизяснено. 

РИБИ Направете нужните промени в живота си, за да вървите напред така, както винаги сте мечтали. Любимият ви човек е насреща, а ако все още не сте го открили, имайте предвид, че есента ще промени това. Много, много скоро! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X