GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 2-8 НОЕМВРИ

Слагаме край на ретроградния Меркурий с отношение към детайла и готовност за любов.

Димитър Андонов 02 ноември 2020

ОВЕН Търсите разбиране от известно време, сега най-накрая ще го получите. Преди това да се случи обаче, замислете се дали хората, с които сте обградили ви помагат да осъществите целите си или точно обратното. Отговорът може и да ви изненада! 

ТЕЛЕЦ Изисквайте яснота във всички ваши взаимоотношения. Не забравяйте да си поемате дълбоко въздух измежду целия стрес и несигурност, които ви очакват тази седмица. Достатъчно е да се вгледате в детайлите, точно там се крие различната перспектива.

БЛИЗНАЦИ Говорете с хората, които трябва да ви чуят. Подгответе се да бъдете уязвими, колкото и да не ви се иска. Меркурий и Сатурн ще ви предизвикат да бъдете смели и откровени и по отношение на интимността в края на седмицата. 

РАК Емоционални сте и това е напълно нормално, особено имайки предвид периода от годината, в който се намираме. Помислете дали хората около вас заслужават доверието ви, както и онова, което сте склонни да им дадете, без да се замисляте особено. 

ЛЪВ Меркурий ще ви предизвика да поемете отговорност за някои грешки от миналото, така че не е лошо да преосмислите гледната си точка. Комуникирайте с останалите и бъдете конкретни относно намеренията си, за да не се получават двусмислици.

ДЕВА Ретроградният Меркурий приключва във вашата зона на сигурност. Точно там са ценностите, които е добре да приоритизирате, за да не бягате от собствената си визия. Ще ви бъдат необходими смелост, креативност и устойчивост. Нищо сложно!

ВЕЗНИ Бъдете нащрек за евентуални проблеми по пътя ви към успеха, каквото и да означава той за вас. Стига да сте достатъчно откровени, конкретни и с аналитичен подход, не само че ще се превърнете в най-добрата версия на самите себе си, но и останалите ще го забележат!

СКОРПИОН Ако искате да изясните нещо, да поставите граница или да поискате прошка, сега е моментът да го направите. Колкото и трудно да изглежда, важно е да оставите хора и случки в миналото, за да продължите напред и да бъдете адекватни в ежедневието си.

СТРЕЛЕЦ Финансовата независимост винаги е била от основно значение за вас, дори да не го признавате. В това няма нищо лошо, особено когато става дума за нейното влияние върху любовния ви живот. Ако сте във връзка, изяснете проблемите с любимия си човек.

КОЗИРОГ Поемайте творчески рискове, защото ще ви се отплатят много, много скоро. Цяла седмица ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно, а в четвъртък ви очаква интересно предложение, което може да ви се стори примамливо, но няма да е лошо да обмислите от всички възможни ъгли.

ВОДОЛЕЙ Ретроградният Меркурий за вас приключва в зоната на мъдростта, помагайки ви да направите интелигентни избори по отношение на бъдещето си и всичко, което искате от себе си и хората в него. Какво по-хубаво от това? О, да, секси уикендът!

РИБИ Другите често са склонни да усложняват нещата, особено в приятелските ви взаимоотношения. Сатурн е готов да ви свърже с онези от тях, които заслужават място в живота ви и само ще го направят по-хубав и спокоен, макар и вие да не сте спирали да работите в тази посока.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Фотография: unsplash.com. 

X