Най-интересните алтернативни занимания за Деня на влюбените

За бога, оставете шоколада, сърцевидните балони и горещото бельо. Има толкова други начини да бъдете влюбени...

Димитър Андонов 14 февруари 2021

Скъпо бельо, луксозен шоколад и всичките цветя на света. Наистина ли само тогава Свети Валентин изглежда като празник? Стига, не искаме да прозвучим като най-големите хейтъри на света, но дори току-що да сте дали старт на нова връзка, вероятно сте наясно с няколко прости факта. Всеки е изяждал огромни количества шоколад в живота си досега и вероятно е виждал достатъчно червени рози в градината на баба си като дете.

Време е да бъдем различни и креативни, не само по отношение на живота си в спалнята, защото денят може да бъде красив и пълноценен, ако го прекараме с любимия си човек в правене на нещо просто, нестандартно и удовлетворяващо. Идеите на GRAZIA са тук, за да ви помогнат! 

ЛЮБОВ ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ ЗА МЕН

Винаги е страхотно, когато някой (по)каже колко много ни обича всъщност, така че не пропускайте шанса да го направите. Само че вместо да изпадате в излишни словоизлияния, споделете 3 неща, които цените в човека до вас и 3 неща, които определено ви дразнят. Смехът и откровеното общуване ще ви помогнат да изгладите недоразуменията. А и щом се предполага, че има един ден за истинска любов, защо този ден да не е за нейното възтържествуване? Колко тържествено звучи!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Супер е да си сингъл на Свети Валентин, наистина!

КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ?

Тази година наистина си обещахме да оставим настрани всички клишета. В това число, колкото и да го обичаме, влиза безобразно скъпият шоколад. Запретнете ръкавите и влезте в кухнята за състезание по печене. Не е нужно да сте майстори, за да направите нещо вкусно, с което да впечатлите другия. Нашите любовни писма със сладко са чудесен вариант! Нямаме да имаме против да влезем в ролята на жури.

ПОМНИШ ЛИ ОНЗИ ПЪТ, КОГАТО...

Тази година няма да има задушевно украсени ресторанти, в които разминаването между червените сърцевидни балони се случва със сериозен набор от маневри. Вместо да гледате какво правят останалите вкъщи, опитайте се да си спомните най-красивата си среща и да я пресъздадете. Единственият вид носталгия по миналото, който реално може да ви накара да се почувствате по-добре, особено предвид настоящата ситуация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ANTI Свети Валентин! Алтернативни идеи за влюбени

ЛЮБОВТА Е МУЗИКА, А МУЗИКАТА Е ЛЮБОВ

Споделете Spotify акаунтите си и позволете на другия да направи плейлист за вас. Обещайте си да го пуснете в понеделник сутрин, когато поемете към офиса (или хола). Ще имате интересен повод за разговор и ще проверите колко добре познавате музикалните си вкусове. That's what we call love. Освен ако някой не е решил да пропусне последния албум на Дуа Липа, разбира се...

HAPPY HOUR! ALL DAY, ANY DAY

На Свети Валентин всички пият вино. Вие обаче може да започнете празника на влюбените с коктейли и да го завършите със същата тази поредност. Препоръчваме с две ръце онлайн курс по приготвяне на коктейли. Участие в него вземат някои от най-добрите бармани в световен мащаб, а и така ще имате перфектната компания, когато решите да коментирате всички, които са решили да правят сладки във форма на сърца или, не дай боже, бананов хляб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X