Когато стилът и природата вървят ръка за ръка

"Посади със стил" е първото от поредицата събития, която чрез нови начини ще информира хората за иначе стари проблеми.

Димитър Андонов 03 септември 2021

Доста имена в модната индустрия направиха немалко положителни промени в посока устойчивост и някак накараха хората да осъзнаят, че действията и разбиранията ни наистина имат смисъл и са склонни да движат света към по-добро.

Точно това ще направи и първото от поредицата събития, организирани от сдружение "Алиенто", а именно "Посади със стил".

Зад него стоят Мина и Мария - две момичета, които търсят нови начини да информират хората по иначе стари проблеми. Мисията им е да се борят с консуматорството и точно тя ги вдъхновява да сформират тази организация, насърчаваща устойчивото пазаруване с цел намаляване на въглеродния отпечатък.

Първата кауза, която "Алиенто” ще подкрепи, е "обследване и лекуване” на болни дървета, съвместно с експертите от TreeDoctors, а всички събития ще работят в подкрепа на екологични проблеми, провокирани от модния сектор.

"Посади със стил" ще се състои на 25.09.2021 г. (събота) в градината на Yalta Club, София - от 12 до 18 часа.

Гостите ще имат възможността да присъстват на устойчив базар със специална селекция от гардеробите на певицата Прея, актрисата Сабина Коен, маркетинг гуруто Джули Лепоева и още стилни личности, избрали да подкрепят по-различната, но изключително значима кауза. Част от сумата на продадените артикули ще бъде дарена на TreeDoctors.

Сега е моментът да направим положителни промени. За по-усмихнато днес, за по-осъзнато утре и за по-чисто занапред. Ще се видим там!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X