GRAZIA Седмичен хороскоп: 13-19 декември

Да обобщим: интересни емоции за Рибите, приятна откровеност при Девите и празнично настроение за всички.

Димитър Андонов 13 декември 2021

ОВЕН Може да се каже, че тази седмица Марс ще ви отведе на своеобразно пътуване, което да ви покаже правилния път в професионален план. Възможно е да се наложи да промените гледната си точка, за да се разберете с останалите.

ТЕЛЕЦ Внимавайте с онова, което, по една или друга причина, е останало неизказано. Фокусирайте вниманието си върху подтекста и опитайте да насочите директността към други аспекти от живота си. Има ли нещо, което ви притеснява?

БЛИЗНАЦИ Противоположностите се привличат и колкото и да опитвате да не се съгласите с това твърдение, то е абсолютната истина. Не е никак изключено да се окаже, че дадена част от неуспехите ви до този момент се дължат именно на вашата особена упоритост.

РАК Меркурий влиза в Козирог, което за вас означава само едно - по-ясна визия по отношение на любовта. Съботното пълнолуние в Близнаци ще ви освободи от мислите, чувствата и моделите на миналото, така че следващата стъпка зависи само и единствено от вас.

ЛЪВ Обикновено не сте от хората, които мълчат, когато усетят нещо нередно, но тази седмица сякаш не сте съвсем вие. Каква е причината? Възможно ли е да бъде притеснение от финансов характер? Или пък нещо съвсем различно? Каквото и да е, временно е.

ДЕВА Способността да бъдете емоционални не е слабост, Деви! Тази седмица звездите ще ви покажат, че останалите оценяват високо вашите моменти на искреност. Пълнолунието в Близнаци в събота ще донесе промяна в работен план или пък съвсем нова възможност.

ВЕЗНИ Границите са там, където ги поставите вие. Хубаво е да знаете къде започва и къде свършва професионалният ви живот. Същото важи и за любовния такъв. Постигането на хармония няма как да мине без известно примесване на двете, но бъдете особено внимателни в четвъртък.

СКОРПИОН Сигурно ще прозвучи директно, но слезте на земята и осъзнайте на какво се дължат проблемите. Въпреки че обикновено имате реалистичен поглед към нещата, понякога сте склонни да се самозаблуждавате и това може да ви изиграе лоша шега.

СТРЕЛЕЦ Последната седмица от вашия специален месец започва и свършва с интересна динамика в романтичен план. Потърсете нови начини да разнообразите случващото се в леглото, но в никакъв случай не позволявайте то да бъде основният елемент във взаимоотношенията ви.

КОЗИРОГ Декември означава, че е дошло времето за детокс. От хора, които вече нямат място в живота ви. От контакти, които обикновено не използвате. Дори от социалните мрежи, където винаги държите всичко да е перфектно. Пробвайте поне за два дни. Ще си струва.

ВОДОЛЕЙ Обичате да водите и да държите контрола в ръцете си, но от време на време не е лоша идея да го оставяте на някой друг. Така ще може да погледнете себе си отстрани и да продължите напред с доста по-ясна визия за това какво е добре да правите и какво - не.

РИБИ Тази седмица сте особено емоционални, което отчасти се дължи на наближаващите празници. Налице обаче са и други фактори. Не се опитвайте да принизявате различните страсти, те ще ви помогнат да продължите напред и да осъзнаете, че сте повече себе си, когато чувствате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Фотография: Profimedia 

X