Подредената градина е щастлива градина

Подберете мебелите в екстериора, за да постигнете индивидуалност и пълна хармония.

Ася Иванова 22 юни 2023

Фотография: Unsplash.com

С настъпването на астрономическото лято всички се размечатахме да прекарваме повече време с приятели навън. Ако имате свой двор и градина, то вие сте късметлия.

Но и нашето външно пространство има нужда от грижа и внимание. И от хубава декорация, разбира се. За да можем да се насладим на чаша вино с книга в ръка, или пък да пием коктейли с приятели, ние се нуждаем от удобно местенце, където да се сгушим в своя уют. Преди да го сътворите, използвайте своя усет и направете план за разположението на зоните за отдих и развлечение. Използвайте въображението си и то ще ви подскаже какви мебели и декорации ще са най-подходящи за вашата градина.

НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С ОРНАМЕНТИТЕ

След като решите какъв ще е стилът, който ще следвате в ексериора си, се опитайте да не смесвате стиловете и не прекалявайте с оргаментите. Понякога няколко съвсем обикновени финални щриха като един-два декоративни фенера, няколко саксии или пък градински камини, поставени на подходящите места създават перфектното настроение и продадат индивидуалност на вашето пространство. Не се страхувайте да съчетавате материали и цветове. Смело може да се впуснете в изследване на своята визия за ексетриор, като се доверите на различните оригинални варианти за вашата градина на vidaxl.bg.

ПЪЛНА ХАРМОНИЯ

Обърнете внимание на стила на градинските мебели. Няма нищо по-красиво и оригинално от това да декорирате своя външен кът с удобно кресло, хамак или люлеещи се столове. Може да избирате измежду всякакви текстури и стилове, според визията, която следвате в екстериора си. Добавете и малка масичка, на която да сложите своето кафе, книга или коктейл, и вече сте постигнали пълна хармония.

 

X