HBO разкрива истината зад най-големите скандали в шоубизнеса... и не само

Какво се крие зад тайния живот на Доналд Тръмп, Ар Кели, Джуси Смолет, Тед Бънди и Майкъл Джексън?

Ася Иванова 21 февруари 2024

Фотография: HBO

И този месец каталогът на HBO Max ни представя впечатляващи документални филми, които разкриват скандалните истини зад маската на много известни личности в света на шоубизнеса, политиката и не само.

Само споменаването имената на Доналд Тръмп, Ар Кели, Джуси Смолет, Тед Бънди и Майкъл Джексън, ни провокира веднага да потърсим оригиналните продукции за тях и да натиснем play.

"Доналд Тръмп: специална фалшификация"

Доналд Тръмп е една от най-противоречивите личности на планетата. Именно той става обект на разследването на експертите в първият от поредицата документални филми за известни личности, която можем да гледаме по стрийминг платформата HBO Max. Експертите разглеждат внимателно думите, действията и поведението на Тръмп. 

"Ар Кели: специална фалшификация"

Повече от две десетилетия музикалната суперзвезда Ар Кели се опитва да крие тайния си живот на сексуален престъпник. Нещата, които жертвите му разкриват, успяват да шокират дори най-върлите му почитатели. През 2022 г. той е осъден на 3 десетилетия в затвора. Всички се питат как е успял да бъде толкова прикрит. В документалния филм, посветен на него, експерти проучват детайлно интервютата с него, търсейки улики.  Лентата вече е налична за гледане в стрийминг платформата.

"Джуси Смолет: специален епизод"

Преди няколко години Джуси Смолет заявява, че е бил нападнат на улица в Чикаго от маскирани лица, които го залели с неизвестна течност и затегнали въже около врата му, преди да избягат. Той е категоричен, че е нападнат заради неговите сексуалност и раса. Впоследствие се оказва, че това е лъжа, а актьорът, станал известен с ролята си в сериала "Империя", е наел двама мъже, за да инсценират нападението, тъй като бил недоволен от заплатата си в телевизионния сериал и искал да се издигне в кариерата. Всичко това излиза наяве, а светът е шокиран. Сега експерти разкриват всичко около случая в документалния филм, който вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

"Тед Бънди: специален епизод"

Тиодор Р. Бънди е един от най-известните серийни убийци в света. Той всява ужас през 70-те, когато в рамките само на 4 години успява да убие десетки жени в Съединените Щати. Той успява да омотае жертвите си, благодарение на чара и образоваността си. След като повече от десет години отрича да има нещо общо с убийствата, в крайна сметка признава, че е извършил 30 от тях. Но истинската бройка и до днес не е известна. Експерти анализират кадри от съдебната зала и разпити, за да разкрият как той успява да се крие от закона. Всичко това е заснето в специален документален филм, който ще е наличен на HBO Max на 22 февруари, от 22:30 часа. 

"Майкъл Джексън: специален епизод"

Бил ли е Кралят на попа – Майкъл Джексън насилник на малки деца? Дълги години певецът е изправен пред сериозни обвинения. Много млади мъже разказват брутални подробности от преживяванията си в имението му "Невърленд" по времето, когато са били деца. Някои впоследствие отричат, други обаче твърдо застават зад думите си. Сега експерти анализират внимателно поведението му с помощта на кадри от интервюта и телевизионни изявления, а документалният филм за един от най-големите артисти в света на музиката, може да бъде видят по HBO Max на 29 февруари, от 22:30 часа.

X