Зрелищен спектакъл и адреналин с Райън Гослинг и "Каскадьорът"

Можем да гледаме новата лента от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

Ася Иванова 27 март 2024

Фотография: Форум Филм

Дръжте се да не паднете, защото ни очаква зрелищен спектакъл и огромна доза адреналин с Каскадьорът и Райън Гослинг в главната роля. Лентата ще се завърти по големите кино екрани от 26 април.

Филмът е вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те и разказва за Колт Сивърс (в чиято роля влиза Гослинг), белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото и психическото си здраве. Скоро след това обаче е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно.

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?

Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, който всички знаем покрай работата му по хитове като Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак, Джон Уик, Никой и Брутална нощ. Сценарият пък е дело на Дрю Пиърс (Бързи и яростни: Хобс и Шоу). В главните роли освен Райън Гослинг, ще видим и Емили Блънт, с която бяха в пряка конкуренция миналото лято покрай хитовите продукции, в които участваха Барби и Опенхаймер. Ще видим още бъдещият Джеймс Бонд - Арън Тейлър-Джонсън, както и Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти на лентата са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

Каскадьорът търси силни усещания от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

X