Живот в стил Soho

Добри новини за феновете на Soho House. Най-голямата мрежа от бутикови хотели и частни клубове пусна нова колекция мебели и артикули за дома Soho Home, които сега могат да бъдат закупени в САЩ.

Новата колекция на интериорната марка Soho Home включва разнообразие от продукти за дома: от мебели и декоративни елементи до прибори за хранене и тъкани, които се намират в хотелите на Soho House по целия свят.

Марката Soho Home за пръв път се появи в Обединеното кралство през 2016 г. - тогава те пуснаха колекцията Soho Farmhouse, чието представяне съвпадна с откриването на Soho House в Оксфордшир.

Създателите на линията се фокусират върху качеството и уникалния дизайн, които ви позволява у дома да създадете уютната атмосфера в стил Soho House, позната на всички клиенти на веригата.

„Ние решихме да пуснем линията Soho Home, защото членовете на клуба постоянно ни питаха откъде да си купят същите мебели като в Soho House, за да декорират дома си”, казва Ник Джоунс - основател на империята Soho House & Co. „Така пуснахме цяла колекция от предмети - от дивана Chesterfield Sofa, като в Soho House Chicago, до чашите Barwell Crystal, от които пият своите Negroni гостите на Soho House на 76 Dean Street.

Красивите и същевременно функционални мебели са създадени, за да направят живота ви възможно най-комфортен. В колекцията Soho Home можете да намерите всичко необходимо, за да създадете уютна домашна атмосфера: класическо спално бельо, което се използва във всички хотели на веригата, кресла, които се изработват ръчно от английски занаятчии, или по-модерни неща като тези от наскоро отворените Soho House Barcelona, White City House и Soho House Amsterdam - лампиони Tala, матраци Hypnos, раурани плажни кърпи и др.

X