Разгледайте новия апартамент на Дейвид и Виктория Бекъм, който струва 24 МИЛИОНА ДОЛАРА

Можем само да кажем, че след като го разгледате, ще съжалявате, че нямате 24 милиона подръка...

Димитър Андонов 01 април 2020

Дейвид и Виктория Бекъм имат не само безпогрешен усет към модните тенденции, а и към луксозните имоти, които почти сигурно винаги ни оставят без дъх. Бившата футболна звезда и модната дизайнерка са се сдобили с нов апартамент в Маями за... 24 МИЛИОНА ДОЛАРА! 

Според приятели на двойката, известното семейство е готово да живее в истински лукс, тъй като екстравагантният имот може да се похвали с пет спални, басейн и дори собствена площадка за кацане на хеликоптер на покрива. Новият апартамент на Дейвид и Виктория е проектиран от покойната архитектка Заха Хадид (не, няма нищо общо с Бела и Джиджи).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ИЗГЛЕЖДАТ ДОМОВЕТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ ОТВЪТРЕ И ОТВЪН?

62-етажната сграда, в която се намира той, е висока 215 (!) метра и е завършена в края на 2019 година. В момента е един от най-бляскавите и впечатляващи обекти на територията на Маями. Освен всички лични луксозни удоволствия на разположение в съответните имоти, сградата може да се похвали с общ басейн, собствен спа център, козметичен салон, сок бар и зона за слънчеви бани.

Новата придобивка на Дейвид и Виктория е страхотно допълнение към имението им в Лондон на стойност 31 милиона паунда, както и към дома им в Котсуолд, за който се говори, че струва 6 милиона паунда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ОЩЕ СЕГА МОЖЕТЕ ДА НАЕМЕТЕ ВИЛАТА, В КОЯТО ПОЧИВА КАЙЛИ ДЖЕНЪР

 

X