Наоми Кембъл отваря вратите на вилата си в Кения

Супермоделът се оттегля от целия шум на Лондон и Ню Йорк в луксозната си вила, която ние просто обожаваме.

Димитър Андонов 15 април 2021

Когато Наоми Кембъл не се разхожда по световните модни подиуми, тя обича да прекарва свободното си време в Кения. И по-специално, в луксозната си вила в Малинди, която е новото ни любимо място. 

Супермоделът отваря вратите на дома си, специално за новия брой на Architectural Digest, разкривайки, че нейната резиденция е идеалното бягство от безкрайно оживените Лондон и Ню Йорк. "Тук наистина не искаш да говориш по телефона. Не се опитваш да намериш телевизор. Искаш само да четеш и да бъдеш със себе си. Хубаво е да имаш тишината и щурците."

Вилата на Кембъл е с изглед към Индийския океан и разполага с басейн със солена вода, модерно обзавеждане и голямо пространство за срещи със семейство и приятели. Любимият ѝ елемент обаче е сламеният покрив, направен от изсушени на слънце палмови листа.

"Имаме го от 12 години и все още е в добра форма. Поради въздуха, вятъра и морската сол, тук нещата могат да се разпаднат много бързо, но всичко, само по себе си, е произведение на изкуството", споделя Наоми, която декорира интериора с много елементи от Мароко и Египет.

Самата тя пък пази много специални спомени от времето, прекарано в Кения и дори е обявена за официален посланик на туризма в страната. "Обичам целия африкански континент, няма нито една държава, която обичам повече от друга и искам това да е ясно. Всяко място в Африка носи вълшебство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X