Amanda Awayda продължава да е boss babe

И се е насочила към изграждането на собствена империя, в която креативността не познава граници.

29 март 2022

• Фотография: Megan Amber • Асистент фотография: Egypstia Nevers • Стайлинг: Michelle Wu • Грим: Janet De La Cruz

Amanda Awayda е родена да бъде звезда. Със страст към модата и красотата, нейното призвание определено е да бъде от онзи тип IT момичета, за които няма друг вариант, освен мечтите да се превърнат в реалност.

Центрирайки целия си живот около света на модата и красотата, сега Аманда се фокусира и върху присъствието си онлайн. "Винаги съм имала едни и същи страсти, така че това беше естествената следваща стъпка след колежа", споделя тя. "Аз съм бизнесдама. Това винаги е била сферата, която съм искала да преследвам."

Вдъхновена от Ким Кардашиян и другите големи имена в индустрията, тя е насочила усилията си именно към изграждането на също толкова неразрушима империя. А следващата голяма стъпка е създаването на компания, която ѝ позволява да изрази безкрайната си креативност.

Плановете ѝ за тази година включват не само приоритизиране на работните проекти, но и на самата нея, докато стига върха. Независимо дали става дума за корици, партньорски сделки или изграждането на бизнеса. Едно е сигурно: нищо не може да спре това boss babe.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X