Обновеният магазин на FURLA отвори врати

Италианският бранд представя новата си колекция Cruise’24.

17 ноември 2023

Furla винаги е бил олицетворение на креативност, доказала се във времето. Сега италианският бранд ни приканва да разгледаме новите модели от колекция Cruise’24 в нов, изискан интериор в Сердика център.

FURLA е бранд, който с лекота осъществява връзката: качество, дизайн и функционалност. "Нашите чанти са с подчертан моден почерк - те излъчват чистота и свежест, които докосват суетността на жени от всякакви възрастови групи", споделя г-жа Фурлането.

При създаването на своите колекции дизайнерите на компанията обръщат голямо внимание на реалния свят, на това какво се случва около тях, оттам на нуждите на съвременната, модерна жена. Винаги приоритет в техните разработки има качеството на продукта. Това е семплата философия на фирмата, а именно да произвежда само висококачаствени аксесоари, с които тя да се прочуе. Тази философия звучи актуално на езика на стила и елегантността, независимо каква е чантата - ръчна пазарска или елегантна през рамо, ексклузивна вечерна или подчертано спортна.

Основна ценност, която Furla съблюдава е да се отличава на пазара със своя неповторим стил, който представлява една задълбочена интерпретация на тенденциите и сигналите в модата.

Открийте колекция есен/зима 2023 и Cruise’24 на FURLA в магазините в Сердика център и бул. Витоша 65 или на shop.mdl.bg.

X