С топли чорапи като… Кейт Мидълтън

Лидия Делирадева 30 април 2019

По време на отпуската си херцогът и херцогинята на Кеймбридж прекараха един ден с големите си деца на конните състезания в Бърнъм в Норфолк. Семейството дойде да подкрепи братовчедката и леля Зара Филипс. Най-голямата внучка на кралицата е професионална спортистка в областта на конния спорт.

През прохладния априлски ден херцогинята на Кеймбридж носеше ватирано тъмно яке от Barbour на стойност 159 паунда. Тази британска марка е известна като производител на висококачествено връхно водоустойчиво облекло. Кейт Мидълтън отново облече и любимите си скини дънки. Като защита срещу все още ненатрапчивите слънчеви лъчи, съпругата на принц Уилям беше избрала очила Ray-Ban за 115 британски лири.

Интернет потребителите отбелязаха и модния трик, използван от херцогинята – тя носеше топли чорапи по такъв начин, че те да се показват над обувките ѝ. Имайки предвид факта, че и у нас е хладно през април, този моден лайфхак може да бъде възприет както от младите майки, така и от ученички, млади, а и не толкова млади жени. В крайна сметка, всичко, което е стилно, удобно и красиво, трябва да бъде носено смело и с удоволствие.

X