(Модната икона) Амал Клуни на 43

Любимата на Джордж Клуни владее сърцето му, както и изкуството на истински добрия стил.

Димитър Андонов 03 февруари 2021

Знаем много за Джордж Клуни, но какво знаем за жената, която успя да плени сърцето на вечния ерген? Знаем, че е адвокат и има тясна специализация в международното право. Знаем, че е защитник на човешките права и че сред клиентите ѝ са министър-председатели, журналисти, както и Нобеловия лауреат Надия Мурад.

Амал и Джордж се запознават в Италия през 2013 г. и започват да излизат заедно още същата година. "Помислих си, че е много красива и очевидно забавна и умна", казва Клуни за впечатлението от първата си среща с нея. През февруари четири години по-късно, Амал обявява, че двамата очакват близнаци и заедно се превръщат в символ на модерните аристократични двойки, които нямат аристократичен произход.

Актьорът и адвокатката впечатлиха всички с визиите си на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, а ние решихме да използваме 43-тия рожден ден на красавицата като повод да се вдъхновим от нейния безпогрешен стил - още едно нещо за нея, което знаем със сигурност. Сигурни сме, че и вие сте наясно с този факт, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X