Всичко, което Анджелина Джоли облече за парижкото си пътуване

Опазването на пчелите се оказа причината актрисата да прекара време със семейството във френската столица

Силвия Канин 28 юли 2021

Нейният стил е толкова класически и нежен, че трудно може да се сбърка. Анджелина добре знае кое подхожда на визията й и винаги прави добре премислени модни избори, които не носят риск, а само усещане за непреходен стил. За последното си пътуване с децата до столицата на модата Джоли подбра брандове като Chloe, The Raw и Dior. Все минималистични и изчистени модели, в които бързо се влюбихме. 

Причината за посещението на актрисата в Париж е програмата, от която тя е част Guerlain x UNESCO "Women for Bees”. В компанията на наследниците си Захара, Пакс, Нокс и Шайло Анджелина не остана само на работна вълна, а както винаги се забавлява с децата си. Семейството посети изпожбата, посветена на най-известния графити артист World of Banksy.

Всяко парижко посещение предполага много и различни аутфити и Джоли определено беше съобразила гардероба си с това условие. При всяко излизане от хотела тя беше в нова и вълнуваща визия. 

Семейството се забавлява на вечеря близо до Айфеловата кула, посетиха заедно френската обсерватория по апидология, като част от програмата за опазване на пчелите и дори получиха ценни знания как се отглеждат тези важни за планетата ни същества.

 

X