Романтика по италиански в новата колекция на Eleganzza

Лидия Делирадева 04 септември 2019

Уютен Париж, суетен Ню Йорк, оживен Токио - създавайки новата колекция, креативният директор на Eleganzza Сергей Сурков се е вдъхновил от мегаполисите, където всички живеят с натоварен график. Ставаме рано сутрин, за да отидем на фитнес и да разходим кучето, следобед съчетаваме работните срещи с текущи задачи в офиса, вечер се стараем да не закъсняваме за среща или представление в театъра, а преди лягане започваме процедури за красота, за да изглеждаме отпочинали на следващия ден. Именно на такива натоварени и амбициозни хора Сергей посвещава новата колекция и я нарича Megapolis.

Всеки модел чанта може да побере всичко необходимо: портфейл, вечерен грим, документи, телефон и други дреболии. Дизайнерът препоръчва чантите с цвят на влажен асфалт и прясно сварено кафе да се комбинират с класически шлифери, дъждобрани, палта и костюми с панталони, а средно голямата чанта с метална декорация във формата на цветя и звезди е подходяща също и за вечерни събития след работа. Копринените шалове в приглушени нюанси с флорален принт се препоръчва да бъдат носени на главата, както диктуват световните подиуми, или да се вържат на чантата, за да добавят финалния щрих към визията.

Megapolis е втората колекция на Сергей Сурков за Eleganzza. Дизайнерът продължава да интерпретира тенденциите, като запазва идентичността на марката. В новата колекция чанти минималистично елегантните форми се комбинират с основни и меки нюанси, а изработката на всеки аксесоар остава с толкова високо качество, колкото и в предишните колекции на бранда.

Фотосесията Megapolis не е снимана в офиси, а по улиците на най-романтичния град в света - Париж. Така екипът на марката показва, че освен да работиш, в живота винаги има място за любов. Двойка влюбени се разхожда из града, кара мотоциклет и, разбира се, си урежда среща в старинни кафенета в центъра. Автор на снимките е известният руски фотограф Алберт Плехов, който неведнъж си сътрудничи с известни модни издания.

За да сте готови за всякакви завои в кариерата и личния си живот, ви предлагаме да изберете аксесоари в нашата галерия или онлайн магазина на марката, където ще намерите също така и мъжка колекция от шалове, ръкавици и чанти.

X