Fenty Collection на Риана вече не е тайна

Това е най-добре пазената тайна на миналата година. Най-накрая обаче имаме възможност да разгледаме първата Fenty collection на Риана. Риана влезе в историята като първата чернокожа жена изпълнителен и артистичен директор на марката LVMH. И все пак най-важната роля, която тя ще играе в новото си начинание, е на муза. Нейното безспорно влияние сред милионите ù последователи е гаранция за успеха на Fenty.

Някои от моделите в тази ексклузивна колекция не изглеждат напълно нови за онези, които следят изявите на поп звездата. Освен видеоклиповете от новата ù кампания, която тя пусна в Instagram, Риана пробваше избрани детайли в реалния свят през последните няколко месеци. Нейната миди рокля деним е категоричен фаворит. Следва я розовият костюм в цвят сьомга. Разбира се, дори неопитното око няма как да подмине оригиналните панталони в колекцията, с нестандартна кройка и широки басти отпред,

Нейните инстинкти за нарушаване на правилата в облеклото са я превърнали вече в глобална икона на стила и именно в този бунтарски дух е и нейната нова Fenty колекция. Като се има предвид нестихващият апетит на Риана към новото и следващото, традиционните модни формати никога не биха ù паснали за каквото и да е начало. По начина, по който тя пее, пуска и модната си колекция – провокативно и безапелационно, като същевременно моделите ù са конкурентни по качество и цена. Цените започват от $420, модните дамски сандали са на цени от $600, а феновете на колекцията, която ще бъде пусната онлайн на 29 май, със сигурност ще бъдат очаровани.

X