Цветна градина: Prada Resort 2020

В нощта на 2 срещу 3 май, в сградата на нюйоркския завод за производство на музикални инструменти, се състоя представянето на новата круизна колекция Prada. Миуча Прада представи на шоуто, по нейни думи, „метежна простота”. И действително, в Prada Resort няма да видите сложни кройки, но можете да откриете очарователни детайли под формата на елегантни кожени цветя, ярки дълги чорапи и великолепни шалове с пайети.

Тенденция

Основната тенденция на колекцията са цветята. Те греят в най-„момичешките” рокли и снежнобелите дълги блузи, както и върху „военните” костюми, чиято грубост е омекотена от деликатните оттенъци на лавандула и мента.

Детайли

Това, на което си струва да обърнете специално внимание, са шаловете с огромни пайети, наподобяващи гроздове, обеците с необработени перли и топлите чорапи, носени под туристически ботуши и идеално допълващи образа на небрежно момиченце.

Модели

Декорите се променят, но главните героини - не. Както и при предишните ревюта на Prada, на подиума дефилираха Кая Гербер, Крис Грикайте и Джиджи Хадид.

X