Пътуване отвъд звездите – булките на Pronovias 2020

Испанската модна марка Pronovias и най-голям производител на булчински рокли в света буквално ни пренесе отвъд звездите, по време на бляскаво шоу в Барселона. Моделите булчински и официални рокли за 2020 г. бяха представени от топ модели като Синди Бруна, Бланка Падиля, Мария Боргес, Девон Уиндзор. Подиумът и декорите се сливаха в едно общо общо неземно пространство, представляващо звездно небе. Моделите сякаш плуваха в безвъздушност, изливаха се звездопади, като за финал от небето сякаш се спусна ангел – това бе рокля, представена от модела Далина Арекион.

Beyond the Stars 2020 – отвъд звездите – така бе кръстено това грандиозно, омагьосващо зрелище. Креативният директор на марката - Ерве Моро – сподели, че моделите му са  вдъхновени от художниците Моне и Ван Гог. Това вдъхновение се пренася и върху имената на роклите – всяка от тях носи свое „небесно” послание: Milkyway, Equilibrium, Red Star, Rocket, Star Shine.

Роклите от колекция 2020 могат да бъдат намерени от месец октомври в Bridal Fashion - официалния представител на марката за България.

X