Ефирни и женствени - предложенията за пролет/лято 2019 на Джонатан Симкай

Дизайнерът Джонатан Симкай (Jonathan Simkhai) се влюбва в модата едва 14-годишен. Роден и израснал в Ню Йорк, именно на тази възраст той започва работа в магазин за дрехи, където натрупва опит.

Още с първата си дамска колекция Джонатан предизвиква модата – той представя оригинални виждания за модерната и космополитна жена. Някои от идеите за дрехите му са откраднати от мъжката мода, както и вдъхновени от красивите италианските и японски тъкани (кашмир, вълна, памук и коприна).

Младият дизайнер вижда жената в процес на израстване - от малко момиче с кецове и джинси до изящна, предизвикателна жена, познаваща своята сексуалност и провокираща с нежните си извивки.

Самият дизайнер казва за жената: „Тя идва, за да разбере, че ключът към сърцето на любимия ù се намира в гардероба на майка му”, което обяснява микса от момчешки кройки и момичешка красота.

Представяме ви колекцията на дизайнера за пролет – лято 2019 г. Бяло, синьо, розово и бледожълто се сменят в дантели, къдрици, ефирни рокли, спускат се от голи рамене и намигват от оригинални карета.

X