Каре, шоколад и Шотландия – есента ги приветства!

Лидия Делирадева 13 август 2019

В Копенхаген приключи Седмицата на модата пролет-лято 2020 и докато всички свикват с новия скандинавски екологичен режим и сортират за себе си тенденциите на следващия горещ сезон, говорим за по-злободневна тенденция, която streetstyle героините вече са усвоили.

През есента един от най-актуалните принтове ще бъде карето в цветове на шкоколад. Например Линда Тол се появи на модното ревю на By Malene Birger в панталони палацо и тънък вълнен топ с асиметрична яка, украсена с карамелено шотландско каре. Същият принт беше избран и от Ерика Болдрин.

Принтът, който традиционно украсява мъжките шотландски поли, със сигурност ще ви спечели през новия сезон. Въпреки че червените, тъмнозелените и сините цветове се считат за класически за шотландското каре, все пак ви съветваме да изберете неговите кафяви вариации. От кафе с мляко и шоколадови торти до дървесна кора и глина.

Потърсете най-модерните карирани дрехи в есенно-зимните колекции на Louis Vuitton, Givenchy, Gucci, Prada, Stella McCartney и други марки от нашата модна селекция.

X